Известие

Collapse
No announcement yet.

Кросвагон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кросвагон

Здравейте , колеги нов съм във форума,интересува ме Crosswagona като кола ,поддръжка,части , обслужване дали си заслужава ,защото гледам се продават на 5 6 хил.лв, което ме навява на мисълта ,че май не са много читави .Моля ,който има такава или е имал да си каже мнениято понеже много ми е хванала окото и се чудя щпо за кола е ?!

Що за 5-6хил да не са читави?
    Кросвагона е 4х4 версия на спортвагона - по-висок, други спирачки, 1.9 150 коня(спортвагона е 140).
    Спорвагоните вървят по 4-5, така че 5-6 за крос си е нормална цена според мен.
    '03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
    EGR off, cat off, remap, BMC inbox

Comment

Добре като поддръжка скъп ли е за обслужване ,защото чувам,че и части няма за него като цяло понеже е по различен от 156ца ,за мотора съм чувал ,че е много здрав

Comment

Чудесен автомобил.Слаби места са кардан и амортисьори вторите ги няма по магазините.
        Калници и бронии са различни от спортвагона.Продават се няколко потдържани кросвагона но цената им е над 6х.Лично аз си купих регистриран и добре обсшужен екземпляр,което според мен е по прсвилният вариянт.
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

В момента като вариант гледам този https://www.auto.bg/pcgi/details.cgi...chres=f6f1m4t1

Comment

Моята е същата със същото оборудване.
            sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
            ALFA ROMEO 2.0JTS ex
            ALFA ROMEO Crosswagon Q4
            Продавам Алфи на части!

Comment

Можеш ли с цифри да ми кажеш масло филтри ремъци ролки тем подоби колко ти излизат и амортисьорите евелтуално от къде се поръчват

Comment

200 лева ангренажен ремък, ролки и водна помпа
                50 лева масло и филтър
                цени без труд
                156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                  200 лева ангренажен ремък, ролки и водна помпа
                  50 лева масло и филтър
                  цени без труд
                  Това с всички филтри 4бр и всички ремъци ли е цената (пистов ,ангренажен)

Comment

Е каквото съм написал това е.

Ангренажен ремък, ролките му и водната помпа (обща група са) - 200 лева. Във форума има един продавач, мисля че и за 180 ги дава. http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=92095

Масло една туба Тотал 5в40 е 33 лева oт maxcar.bg. И маслен филтър 7-8-10 , няма 50 лева общо.

Въздушния филтър (на мотора) е 10лв

Друго не съм сменял.
                    156 2.0TS

Comment

От къде се поръчват амортисьорите или се рециклират ?

Comment

Може да си ги поръчаш от тук,250 лева за брой.
                        https://t-auto.bg

Comment

Това което дават по-каталозите в магазините , не става за Кросвагон , особено задните !
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Toгава откъде изобщо се поръчват или само се рециклират ?

Comment

Или втора ръка или от Европата.Цената на задните е умопомрачителна 360-400 лв,за брой.
                              Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X