Здравейте , колеги нов съм във форума,интересува ме Crosswagona като кола ,поддръжка,части , обслужване дали си заслужава ,защото гледам се продават на 5 6 хил.лв, което ме навява на мисълта ,че май не са много читави .Моля ,който има такава или е имал да си каже мнениято понеже много ми е хванала окото и се чудя щпо за кола е ?!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кросвагон
Collapse
X
-
Що за 5-6хил да не са читави?
Кросвагона е 4х4 версия на спортвагона - по-висок, други спирачки, 1.9 150 коня(спортвагона е 140).
Спорвагоните вървят по 4-5, така че 5-6 за крос си е нормална цена според мен.'03 156 JTD 115 Sportwagon facelift
EGR off, cat off, remap, BMC inbox
-
Чудесен автомобил.Слаби места са кардан и амортисьори вторите ги няма по магазините.
Калници и бронии са различни от спортвагона.Продават се няколко потдържани кросвагона но цената им е над 6х.Лично аз си купих регистриран и добре обсшужен екземпляр,което според мен е по прсвилният вариянт.sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение200 лева ангренажен ремък, ролки и водна помпа
50 лева масло и филтър
цени без труд
Comment
-
Е каквото съм написал това е.
Ангренажен ремък, ролките му и водната помпа (обща група са) - 200 лева. Във форума има един продавач, мисля че и за 180 ги дава. http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=92095
Масло една туба Тотал 5в40 е 33 лева oт maxcar.bg. И маслен филтър 7-8-10 , няма 50 лева общо.
Въздушния филтър (на мотора) е 10лв
Друго не съм сменял.
Comment
-
Comment